Novi smo restoran na cesti Kastav – Matulji, ali smo isto tako dio uhodanog tima tvrtke Peter pan koja se osim osnovne djelatnosti ulova ribe, već dugi niz godina vrlo uspješno bavi ugostiteljskom djelatnošću.

Unutar naše tvrtke je hotel Draga di Lovrana, čiji je restoran ponosni nositelj Michelinove zvjezdice te Bistro Mala riba Kastav koji nudi jedinstveni doživljaj ribljeg tapasa na Kvarnerski način.

U našem novom restoranu nastojimo zadžati princip zdrave i nutritivno bogate hrane od peradi sa hrvatskih farmi, spremljene na način naših nona i baki, bez umjetnih aroma i pojačivaća okusa, ali s mnogo autohtonog začinskog bilja (ružmarin, menta, timijan, lavanda).

Idealno smo mjesto za gastro užitke, kako za veće grupe, tako i za romantičnu večeru u dvoje. Nudimo i mogućnost organiziranja manjih svečanosti u zasebnoj sali.

Iako se naša ponuda temelji na pripremi jela od domaće peradi, domaćeg povrća, te je namjenjena ljubiteljima lagane hrane, uvjereni smo da će svatko pronaći nešto za sebe uz pomoć uslužnog osoblja.

Uložili smo mnogo truda kako bi našim gostima omogućili dobar provod i ispunjenje gastronomskih želja.

Možete nas pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gdje ćemo Vas pravovremeno obavještavati o novostima.

Pozivamo Vas da nas posjetite i uvjerite se u kvalitetu naših delicija.